Doen wat je leuk vind

is geen werk.

Dagen waarop de ad hoc zaken en hele korte deadlines zich in razend snel tempo afwisselen met gecompliceerde uitzoekklussen en leuke uitdagende nieuwe opdrachten.  Ondanks  de fantastische inmiddels volledig geintegreerde nieuwe werkwijze (David Allen bedankt!), de ruimte die ik heb genomen en gekregen voor nieuwe taken, de duidelijke visie die ik voor ogen heb voor de lange termijn is dat toch weer even slikken met klamme handjes.  En dankzij die nieuwe werkwijze is het allemaal goed gegaan en is niet eens zo heel laat het hoofd en mijn inbox leeg.

 

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s