Doen wat je leuk vind

is geen werk.

Uit de cocon gekropen die Kerst heet. Terugkomen op de werkplek en ontdekken dat je steeds minder afhankelijk bent van die vaste plek om te werken. Het begrip ‘mijn’  werkplek is met het inzetten van de GTD werkwijze aan het veranderen. Het buro is overzichtelijk leeg met een inbakje en een paar kantoorartikelen binnen handbereik. Het effectiever werken heeft blijkbaar nu na ruim een half jaar dit meereffect dat je niet meer hecht aan die eigen werkplek. Dat is mindswitch die we nu precies willen bereiken bij thuiswerkers, flexwerkers en leidinggevenden die thuiswerkers aansturen.  En met het flonkerende kerstboompje met usb-aansluiting in mijn tas kan ik in elk geval overal doen wat ik leuk vind.

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s