Doen wat je leuk vind

is geen werk.

Teamleider is facilitator zijn, coach, manager en in mijn geval het aansturen van professionals, vooral parttimers, deels flexwerkers, thuiswerkers.  Als voorzitter van de OR ben je bruggenbouwer tussen vele partijen in constante afweging vanuit welke visie je opereert en ontwikkel je automatisch een helicopterview over een team gepassioneerde belangenbehartigers.  Als amateur-dirigent ‘dwing’ je jouw zangers met je handen en je ogen volgens jouw interpretatie de muziek te laten klinken.  Deze rollen, dicht op mijn lijf, komen samen in het altijd  weer richting willen geven. Volg mij dan vinden we de pot goud aan het einde van de regenboog. Wat is er leuker? En het is nog werk ook…

 koorrepetitie

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Doen wat je leuk vind

  1. Desiree zegt:

    Mooi gesproken!!! Trots op je!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s