Doen wat je leuk vind

is geen werk

Een week ziek is goed voor de GTD hoogte van 10.000 voet, het nivo van zelfreflectie en hogere doelen.  Blijven doen wat je leuk vind kan alleen door trouw te blijven aan jezelf.  Op deze hoogte ben je in staat te beoordelen of het kruispunt dat je vermoed een kleine omweg is, een omleiding, een tijdelijk ongemak of dat het een afslag is naar een grensovergang. In alle rust alle mogelijkheden bekijken en zelfbewust weer afdalen naar de startbaan waar je morgen begint met de eerstvolgende actie die je op 10.000 voet hebt bepaald. Duizelingwekkend leuk, voor mij dan……..

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s