Doen wat je leuk vind

is geen werk. Dat is leven, genieten, schitteren! Jouw team zichzelf naar een hoger plan laten tillen. Jouw collega’s echt ontmoeten nu daar weer tijd voor is en discussieren over verandering, verbetering en zelfs de hogere thema’s van het leven. Dan kan leiding geven simpelweg ‘er zijn’ worden, dan kan het echt luisteren en verbinden worden.  Dan wordt  werken doen waar je goed in bent en wat je leuk vind. En is het net als dirigeren maar dan zonder stokje. 

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s