Doen wat je leuk vind

is geen werk. 

Deel 9 uit het inspirerende boek van Nisandeh Neta ‘Leef Lekker’ (Elements of success, 2003) Het beste recept voor succes.  SPICE:  het tweede deel van het boek.

De zeven doelen die ik mij stel voor de komende periode, de zeven potjes die ik op het vuur ga zetten, die ben ik aan het verzamelen op soort van poster, aan het visualiseren dus. Dat is lang geleden hoor, knippen-plakken-scheuren. Ik heb er nog lol in ook! Als hij af is dan schiet ik er een plaatje van zodat jullie allemaal op de hoogte zijn van mijn dromen eh doelstellingen, wat is het verschil? 

Waar is de lijm?

 

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s