Dagboek van overvloed

Dag 1

1. Tien dingen waarvoor ik vandaag dankbaar ben: 

 uitgerust ontwaken, het eerste kopje koffie bij het geluid van ontwakende vogels, de warme belangstelling van mijn team, bewust kunnen geniet van kleine dingen, mijn twittervolgers, de warme begroeting van mijn kat, de kleuren van de herfst als ik over de Veluwe rijdt, mijn stemgeluid, een onverwachte ontmoeting en mijn glimlach in de spiegel.

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s