Dagboek van overvloed

Dag 6

1. Tien dingen waarvoor ik vandaag dankbaar ben:

Hanna’s verjaardag, een ontspannen dagje Driel, de onvoorwaardelijkheid  en de vanzelfsprekendheid waarmee Noor en Nouk van mij houden, de verwante zielen die zus en broer zijn,  zo heerlijk in het hier en nu zijn, lekker laat naar bed want morgen vrij, het geven van kadootjes, de sinterklaaschocola en borstplaat, de verrukkelijke pizza, het biertje met Roon, mijn overvloed

2. Tien successen die ik vandaag wil erkennen:

genieten van de vrijheid, het ingrijpen op afstand bij mijn team omdat dat nodig was, en tegelijk de verantwoordelijkheid doorzetten, toch volop genieten van mijn vrije dag, het maar een keer openen van mijn zakelijke mail, het uitzetten van mijn mobiele telefoon, hoe Hanna en ik samen van een afstand de dramadriehoek kunnen bekijken, hoe wij met respect voor een ouder zo ons zelf kunnen zijn, het bewustzijn van mijn dagelijkse successen en het erkennen ervan, beseffen dat passie ook zorgvuldigheid vraagt en niet altijd haast, 

 

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s