Dagboek van overvloed

Dag 12

1. Tien dingen waar ik vandaag dankbaar voor ben:

de kwaliteit van de foto’s Athene, het nagenieten, dagje voor mezelf, mijn favoriete cd’s weer eens beluisterd, dat het goed gaat met Nouk, de heerlijke verhalen van Hanna, mijn pizza salami, het rondpotteren vandaag, Suus die vandaag mijn schaduw is, de afterglow van de griekse zon, mijn overvloed

2. Tien successen die ik vandaag wil erkennen:

foto’s gesorteerd, foto’s bewerkt, geaccepteerd dat inhoud en reflectie geen prioriteit heeft en cijfers wel, geaccepteerd dat mijn leven meer diepgang heeft dan mijn werk (wat tenslotte maar 8 uur per dag is :-), mijn mobiel hele dag uitgezet, de vrijheid nemen om te doen wat ik wil, het evenwicht tussen mijn gevoel en mijn verstand, genieten van wat wel is, prioriteit geven aan wat voor mij belangrijk is ,mijn dagboek van overvloed


Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s