Dagboek van overvloed

Dag 13

1. Tien dingen waar ik vandaag dankbaar voor ben:

de warme reacties van collegae na 10 dagen afwezigheid, de afwisseling van de seizoenen, de verse banketbakkersspeculaas, mijn plek binnen de teamleiders SMB, mijn foto’s, dat ik jonger ben dan veel van mijn leeftijdsgenoten šŸ™‚ en toch ouder :-),  thuiskomen en het eten is klaar, tweelingzussen die fotoshoot willen, de rust en ruimte in mijn hoofd, mijn overvloed

2. Tien successen die ik vandaag wil erkennen:

mijn plek binnen de teamleiders SMB, het effectieve notuleren, het weten waar je naar toe wilt en gaat waar anderen louter reactief zijn, het op mijn manier en mijn tijd gebruiken van cijfers, het argumenteren, eindelijk lunchafspraak met DorotheVos gemaakt, wel de snelheid van vertrouwen maar niet de haast, het dankbaar zijn voor wat ik heb, het Athene album in de grondverf, mijn dagboek van overvloed


www.oypo.nl/maartensfoto

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s