Dagboek van overvloed

Dag 14, laatste dag.

1. Tien dingen waar ik vandaag dankbaar voor ben:

mijn focus, mijn besluiten, mijn kleine hart en olifantenhuid, mijn toekomst en vandaag, mijn meesters en leraren, het universum en haar boodschappen, mijn familie, mijn vrienden, mijn collegae waarvan Frederieke, Mandy, Tanja en Desiree heel inspirerend zijn, mijn gezondheid, mijn dagboek van overvloed

2. Tien successen die ik vandaag wil erkennen:

mijn doortastendheid, mijn erkenning van mijn successen, mijn trouw, mijn vriendschap, mijn doorzettingsvermogen, mijn rust, mijn opwinding, mijn kijk op beelden, mijn passie, mijn dagboek van overvloed

De laatste dag uit mijn dagboek van overvloed. Wat heeft het mij gebracht? Een groot besef van rijkdom, zoveel om dankbaar voor te zijn dat het gaandeweg het schrijven steeds makkelijker werd. Zo rijk ben ik met alles wat ik heb, met alle successen die ik bewerk. Goed om hier bij stil te staan in de waan van alledag omdat het niet vanzelfsprekend is. Wat zal blijven is een dankbaar begin en einde van elke dag. 

En morgen naar hoofdstuk 12, ben benieuwd!

 

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s