Beelddenker gaat weer bloggen

Gaat weer bloggen. Vanuit zijn hart. Op regelmatige basis. 

En natuurlijk gaat het dan vooral over beelddenken. Dat is mijn passie. Met mijn manier van toepassen van de www.ikleeranders.nl methode voor alle leeftijden. Het zal gaan over de relatie tussen beelddenken en hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. De relatie tussen beelddenken en gedrag. En het soms verrassende verband tussen gedrag en voeding. Soms zal het ook gaan over mijn dagelijkse ontmoetingen.

Misschien gaat het wel over jou. Dat hoop ik dan graag van je te horen. 

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s