Bedankt, mijnheer de inbreker(s)!

Boos Blog van mijn zusje.

Hanna blogt

Bedankt voor uw bezoek gisteravond, mijnheer de inbreker. Jammer dat we niet niet thuis waren! Bedankt voor t ‘leuke’ thuiskomen, van een gezellige dag net toen u op het punt stond te vertrekken. De deur naar de huiskamer heeft u open laten staan, op dit punt dachten we nog niks bijzonders. Ook de deuren van de computerkast en speelgoedkast heeft u vergeten dicht te doen. In de keuken gekomen zagen we een la openstaan, portemonnee lag slordig op het aanrecht. Pas toen we de deur naar de garage, de deur van de schoenenkast en de achterdeur open zagen staan, bekroop ons een nare gedachte. Bijzonder ‘fijn’ was het voor mijn 2 dochters, zo thuis te moeten komen hadden ze nog niet eerder meegemaakt! Waar was u naar op zoek in huis wat niet de uwe is? Bent u blij met wat u heeft meegenomen, ongevraagd? Er kan normaliter echt een…

View original post 509 woorden meer

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken, Zusjes blog; meesterwerkjes !. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s