Beelddenker zocht de verschillen

Laats schreef ik een blog met daarin een poll, een enquete.

  • Is het nu zo bijzonder dat ik bij de mensen thuis kom of is het bijzonder dat ik in staat ben in het hoofd van mijn clientjes te kruipen en daar de weg te wijzen? Dat laatste eigenschap wordt dus door jullie, ook in reacties buiten de enquete om, als het meest bijzonder ervaren. Voor mij een verrassing. En daar ga ik iets mee doen. Het verhaal staat al in de steigers. 
  • De tweede vraag ging welke ‘over mij’ als prettig werd ervaren. De eerste ‘over mij’ is wat zakelijk, geschreven in de derde persoon en de tweede is heel persoonlijk. Daar kwam de persoonlijke wel met iets meer stemmen uit maar niet overduidelijk. Dus daar wordt nog aan gewerkt. Waarschijnlijk een wordt het een mix van deze twee.

In elk geval heeft het mij weer nieuwe inzichten opgeleverd. Dank voor het invullen en/of de reacties hierop.

 

 *****

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Pin-n-Tell
MargoGalliart.jpg

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht werd geplaatst in Beelddenken en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s