Adverteren

Adverterenpapaver.jpgAdverteren op beelddenker.com kan op verschillende manieren met een advertentie in de zijbalk of een banner in het blogbericht. 

De lezers van beelddenker zijn voornamelijk vrouw en dan vooral moeder. Meestal leest de partner mee. Een grote groep lezers is leerkracht of werkt op andere manieren met zorgleerlingen. Een kleinere groep is vrouwen en mannen tussen de 30 en 76.

Beelddenker heeft een gemiddelde van 2000 bezoekers per maand en nog steeds groeiend. Het aantal volgers is op dit moment 2714. Zij lezen vooral om geinformeerd te worden wat een visueel ingesteld mens zoal tegenkomt aan hobbels en wat je daar als ouders en leerkracht aan kunt doen.

Advertentie in de zijbalk

Deze mag 300 – 250 pixels hebben en liefst een breedte van 225 en een hoogte van 250. Per week; 25 euro. Per kalendermaand 85 euro.

Banner

Een banner onderaan elk uitgegeven blogbericht wordt het liefst in html aangeleverd en heeft dan de afmetingen van 640 bij 139. 

Per week; 35 euro. Per kalendermaand 110 euro. 

Prijzen gelden voor het tweede kwaraal van 2015. De banner of advertentie loopt van zondag t/m zaterdag of per hele kalendermaand. Plaatsing na ontvangst van uw betaling. Na een week of een kalendermaand verloopt automatisch de plaatsing tenzij u op tijd (2 dagen voor de weekadvertentie en 1 week voor de maandadvertentie) aangeeft de periode te willen verlengen.

Heeft u nog vragen stuurt u dan even een mail of maak gebruik van het contactformulier.

maartens46@gmail.com

U krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s