Doen wat je leuk vind

is geen werk.  Branch Self Assesment en een Audit(financial) vandaag. Een taak voor de manager kan ik nu achteraf zeggen die dat lang van te voren voorbereidt en alle vragen over cijfers, openstaande posten en andere onregelmatigheden voor zichzelf al beantwoord heeft. Op het moment dat mij duidelijk werd wat van mij verwacht werd voelde ik me vreselijk naief. Hier had ik maanden geleden al proactief op moeten reageren en me van alle kanten moeten laten inlichten. Ook al is het geen taak voor een Teamleider en heeft niemand de moeite genomen mij in te lichten. Dan had ik kunnen voorkomen dat ik voor het examen Latijn opging om te laat te  ontdekken dat het Grieks  bleek te zijn.

Op het moment dat ik dat sullige gevoel opzij kon zetten was het wel weer erg leuk om deze nieuwe kant van het vak te ontdekken.

Over Maarten Smit

Maarten Smit woont tegen de Utrechtse heuvelrug aan. Hij is werkzaam als customer service medewerker voor het FD | Schrijft 'Jesse en de blauwe draak' | Dirigent van zijn koor Fluent | Blogger 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.