Songfestival

Het is niet origineel of uniek. Het is ook allemaal al eens gezegd de afgelopen jaren. Het EurovisieSongfestival is niet meer van mij. Het is over, uit. Twee halve finales en dan maar hopen of je mee mag doen, tenzij je als natie voldoende dokt dan mag je automatisch meedoen. Drie avonden luisteren naar slechte liedjes, ik trek het niet meer hoor. Ik weet het, Teddy Scholten is 83 geworden, move on. 

Wees gerust ik leeft in het nu. Dit lijkt mijn enige heimwee, mijn enige hang naar ‘vroeger’ tot nu toe. Het EurovisieSongfestival toen ik Europa nog begreep, met goede liedjes, zangers die konden zingen, een orkest en elk land zijn eigen dirigent. Op vele gebieden in de wereld zijn we met zijn allen bezig de kwaliteit terug te brengen. Hier nog niet blijkbaar. Ik haak definitief af en ga verder.

Posted via web from maartens’s posterous

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in Beelddenken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.