Beelddenker heeft vandaag een paarse

krokodil ontdekt. Er lag een uitdaging. Laten we zeggen iets technisch wat ik zelf niet op kon lossen zoals een weigerende koelinstallatie, niet onbelangrijk in een kantoorpand met vijf verdiepingen met dit weer. Het vergde nogal diverse communicatiemiddelen, overlegvormen en onderhandelingstechnieken. Uiteindelijk leidde het bijna tot de gijzelneming van de monteur en tot sterke daling van de temperatuur. Dan ben je met dertig nulletje C als inpandige temperatuur natuurlijk de held van de dag.

Laat ik nou niet de juiste afdeling van het hoofdkantoor hebben ingelicht en niet het juiste digitale formulier hebben ingevuld. Het gaat niet om adequate oplossingen wel om de juiste procedures die we eufemistisch ‘gewenste processen’ noemen. 

Dacht ik in de examenklas te zitten, blijk ik teruggeplaatst te zijn naar de brugklas.

 

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in Beelddenken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.