Beelddenker en dromen is gevaarlijk

Mijn hoofd knalt uit elkaar, nek en schouders zitten vast, mijn armen branden, het doet pijn achter mijn ogen en mijn rug kan bijna niet meer. Het hart slaat menige slag over en ik zou niet graag mijn bloeddruk laten controleren op dit moment. Laat staan het adrenaline-peil.

Maar ik voel me geweldig! Mijn ogen stralen. In heel mijn omgeving zend ik energie het universum in.  Een kudde olifanten is makkelijker te stoppen. Nee, ik doe niet mee aan de vierdaagse. Ik heb een besluit genomen en alsImg_4316kopie ik dat doe gaat dat ook met hart en ziel. Mijn droom komt uit stapje voor stapje. Op de meest onverwachte momenten. Met hulp uit de meest onwaarschijnlijke hoek. Het dromerige beekje wordt een bruisende rivier. Ineens moet ik zwemmen wil ik mijn eigen droom bij kunnen houden. Dat is het risico van dromen. Wow, wat een flow en wat een energie. 

Verderop in deze wildstromende rivier vertel ik meer, nu doe ik nog even een paar honder meter vlinderslag. 

Over Maarten Smit

Maarten Smit woont tegen de Utrechtse heuvelrug aan. Hij is werkzaam als customer service medewerker voor het FD | Schrijft 'Jesse en de blauwe draak' | Dirigent van zijn koor Fluent | Blogger 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in Beelddenken met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.