Beelddenker en levenskunstenaars

Bij het eerste contact irl op station Driebergen spatte de energie er al vanaf. De verbinding ontstond. Al ons materiaal in de auto en op weg om de stand in te richten. We vulden elkaar mooi aan; een beetje pietluttig over details en toch ook tegelijkertijd: ‘goed is goed genoeg’.

Img_6374
Img_6663
Img_6368

Heel inspirerende buren trouwens op ons veld. Mama Pacha van www.liefsteknuffels.nl .

Img_6347

Jeanet Luth van www.puur-boeken.nl

Img_6369
Img_6619

Saskia Jonker van www.huisraadidee.nl was er met haar zelf ontwikkelde P@k en Pl@k lijm. 

Img_6350

Zoveel energie er gisteren voelbaar was, prachtig ! En wat was het boffen om Sanny van www.essenzie.nl zo dichtbij te hebben met haar coachen met paarden. Het raakte me, ontroerde me achter mijn camera. Het gevoel van dier en mens kwamen bij me binnen, onaangekondigd en altijd weer onverwacht.

Img_6551_2
Img_6519
Img_6542

 

Van de vele lezingen mocht ik die van Arjan ter Linden bijwonen. Over de verbinding met de natuur, www.humaneffect.nl

Ook hier bevlogenheid, passie. Leren van de natuur als onderdeel ervan, meer dan als ‘heerser’. Het vraagt een nieuw leiderschap om mensen mee te nemen naar een betere verdeling.

Zo kan ik doorgaan.

Img_6451

Mogen luisteren naar het prachtige ‘Little Child’ van www.yvon-music.com. Het lied wat vandaag een bijdrage is aan de lezing van Nadine waar ze, lees ik op dit moment “harten heeft geraakt”. En dat doet ze, door wie ze is, wat ze uitstraalt, waar ze voor staat. 

Zwerven over de Horst, bijzondere ontmoetingen en telkens weer even terug naar ‘onze’ stand om te genieten van zon en regen, echte biologische koffie of een biologisch ijsje en van het contact met elkaar. Praktische dromers die bereid zijn tot elke actie om die droom te verwezenlijken vanuit authenticiteit. 

 

 

Levenskunstenaars zijn het, en ik mocht daar even deel vanuit maken.

Over Maarten Smit

Maarten Smit | Schrijver | Beelddenker | Ondernemer | GoStudent bijlesdocent | 06 3404 5962 | Mirtos | Crete | Werk is waar mijn laptop staat [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in Beelddenken met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.