Beelddenker en doen wat je altijd al deed

attitude.jpgis zo gek nog niet

Per dag worden er wereldwijd meer dan 350 miljoen foto’s geupload op Facebook (Hoeveel daarvan door jou?) en zijn er wereldwijd 70 miljoen gebruikers van Pinterest. Waarvan 71,4 % vrouw) Om maar even 2 van mijn favoriete beeldende social media te noemen. Veel plaatjes, niet al te veel praatjes. Mijn blog op zich wordt goed gelezen, gemiddeld door zo’n 300 lezers, maar pas als ik hem op de social media zet dan kom ik boven de 2000 lezers uit. Delen, liken, retweeten, repinnen. Volgers worden ambassadeurs, als je tenminste wat te melden hebt en zoals ik bijvoorbeeld een missie om beelddenken meer bekend te krijgen, om te beginnen in Nederland. 

En zo over de dag verdeeld zet ik plaatjes, beelden, over van alles, niet alleen beelddenken, op het net. Wat weer voor interactie zorgt. Mensen reageren, liken en delen. Het was nog nooit zo makkelijk om contact te houden met je doelgroep en feedback te krijgen. Gratis ! 

Lekker blijven doen dus?richardbranson.jpg

Ben ik wel van plan. Doen wat je altijd deed is zo gek nog niet als je er mee bereikt wat je voor ogen staat. Volgens mijn statistieken (ja, deze beelddenker kent zijn cijfers) post ik een gemiddelde van opgeteld 30 updates per dag, exclusief de geautomatiseerde. Een gevleugelde uitdrukking van mij is dan ook; Als ik toch eens geld zou kunnen krijgen voor elke foto, elk bericht dat ik op de sociale media zette dan hoefde ik nooit meer te werken.

LeafitIcon.jpgBe careful what you wish for! 

Want exact dezelfde uitspraak kwam ik tegen op Facebook, Pinterest en Google+. Weliswaar in het Engels maar mijn aandacht was getrokken. En het gaat dus echt gebeuren. Het begin van een nieuw sociaal netwerk, een nieuw tijdperk. Even simpel als geniaal. Je doet wat je altijd doet, plaatjes en praatjes posten, alleen nu via een nieuwe app; Leafit.

Spannende tijdenLeafitIcons.jpg

Dus doen wat je altijd deed en toch anders. De app kan elk moment worden uitgerold. De opwindende voorbereidingen zijn in volle gang en je begrijpt ik volg het ademloos in Hangmat Leafit1opperste hyperfocus. Betaald gaan worden voor de foto’s die je toch altijd al plaatst. Hoe leuk is dat. Ik zal je via deze blog op de hoogte houden als affiliate krijg ik elke dag weer nieuwe informatie binnen. En je kunt ook meedoen.

Maar dat is geheel aan jou.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. 

Heb je vragen hierover dan hoor ik het graag. Binnen de Leafit-family is heel veel informatie beschikbaar.

Over Maarten Smit

Maarten Smit | Schrijver | Beelddenker | Ondernemer | GoStudent bijlesdocent | 06 3404 5962 | Mirtos | Crete | Werk is waar mijn laptop staat [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in Beelddenken met de tags , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.