Beelddenker en zoekende ouders en leerkrachten

Who is the slow learner

Je kunt er als ouder je vinger niet opleggen. Het blijft knagen. Wat is er met mijn kind? Waarom komt er niet uit wat er toch echt in zit? Dat er zoveel gevoelens in mijn kind kunnen zitten. Als leerkracht zit je met de handen in het haar. Briljante antwoorden maar spellen gaat voor geen meter. Hoe krijg ik hem meer geconcentreerd? Wat zit er onder dat drukke gedrag? 

Zoekend? Intense

Je wilt een antwoord op al je vragen. Je wilt een advies. Je wilt dat jouw kanjer lekker in zijn vel zit, gelukkig is, plezier heeft in het leren. Je wilt het talent dat jij als ouder of als leerkracht ziet naar boven krijgen. Er eens over praten met gelijkgestemden. De mening van een professional horen. Misschien herken je dingen van jezelf in je kind. Zoeken naar mogelijkheden. 

Info-Avond ‘Anders Heel Gewoon’ 

Kom luisteren naar een compacte lezing over hooggevoeligheid van schrijfster Josina Intrabartolo en praat daarna eens rustig met maar liefst 9 professionals. Met oog voor de talenten in plaats van de beperkingen. Met tal van mogelijkheden en maatwerk.

Anders zijn en anders leren is voor ons immers heel gewoon. 

Maak alvast even kennis met ons; 

De foto’s zijn meteen een linkje naar de betreffende website. 

Josina Intrabartolo, Scrivo Media

Josina Intrabartolo. Schrijver van boeken over hooggevoeligheid. Initiatiefneemster van deze informatieve avond. “Bij lezingen merk ik hoe fijn het voor ouders is om herkenning te vinden. En dat ouders zoekende zijn naar oplossingen voor deze kinderen die ‘anders heel gewoon’ zijn. 

Sascha Brandse, Jongleren.bizSacha Brandse. Heeft Jongleren.biz opgericht om nog beter vorm te kunnen geven aan haar kijk op onderwijs voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Zij geeft kinderen een plek waar zij zich vrij voelen. creatief durven zijn en hun talenten gaan inzetten. 

Jessica van Mulligen, JongbegaafdJessica van Mulligen. Jessica kan samen met u kijken naar de mogelijkheden van een (hoog)begaafdheidsonderzoek. U kunt terecht bij Jongbegaafd, praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie bij vermoedens van hoogbegaafdheid of wanneer uw merkt dat uw kind vastloopt op school in in zijn/haar sociale leven (hij of zij voelt zich anders dan anderen).  

Janneke TiemissenJanneke Tiemissen. Zij is gespecialiseerd in AD(H)D problematiek en kijkt samen met jou naar de kwaliteiten van je kind. Wat heeft je kind nodig heeft om zichzelf te kunnen zijn, zowel thuis als in de klas. 

Marianne CampenMarianne Campen. Zij bevordert met haar Huiswerkinstituut Bennekom de leerontwikkeling bij kinderen en laat hem of haar leersuccessen ervaren. Met een flinke dosis enthousiasme krijgen de leerlingen vertrouwen motivatie. Door veel persoonlijke aandacht te geven, gaat de leerling zijn eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. 

Jolanda de Jong. De Jong Praktijk vooJolanda de Jongr Sensi+therapie heeft als doel (hooggevoelige) volwassenen en kinderen te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen door het herstellen van evenwicht tussen lichaam en geest. Dit gebeurt via een lichaamsgerichte aanpak de thema’s achter de klacht aan te pakken. 

Jennette RoozeboomJennette Roozeboom. Muziektherapeut in haar Muziekpraktijk de Sleutel. Verhoog de kwaliteit van leven bij een verstandelijke- of meervoudige beperking en autisme. Laat je talenten naar boven halen met een therapie waar vertrouwen en veiligheid centraal staan. 

MMaaike Brookhuisaaike Brookhuis. In haar praktijk ‘Samen Zien’ deelt Maaike haar kijk op visuele stress. Als Lezen in Kleur specialist van Alexis Leerhulpmiddelen kan Maaike adviseren bij het lezen in de juiste kleur. Op deze manier kan de concentratie, de leessnelheid, de leesvaardigheid en het begrijpend lezen duidelijk verbeteren. 

Maarten Smit, Beelddenker

Maarten Smit. Beelddenker. Advies, Training en Coaching voor de visuele zorgleerling en zijn omgeving. Bij u aan huis. Bij u in de klas. Voorkeur voor de visuele leerstijl gaat vaak hand in hand met hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Van een schijnbaar leerprobleem naar het grootste talent. 

Info Avond Anders Heel Gewoon

Over Maarten Smit

Maarten Smit | Schrijver | Beelddenker | Ondernemer | GoStudent bijlesdocent | 06 3404 5962 | Mirtos | Crete | Werk is waar mijn laptop staat [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in Beelddenken met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.