Beelddenker Pinteresting

Zacht zoemend zwerf ik in mijn hoofd en dus ongemerkt door huis en tuin en terug. Ik heb mijn eigen ienie-mienie-meivakantie. Vanavond repeteren in de Q Factory in Amsterdam met Madeleine Ingen Housz. Morgen repeteren in Bussum met mijn koor Fluent. Zondag repeteren met orkest en ’s avonds de uitvoering van het Requiem van Mozart in de Dominicuskerk in Amsterdam. Muziek beleven is uitrusten voor de beelddenker. Muziek is het thema deze weken, in de dagdagelijkse dingen, in nieuwsbrief en blog. Onderstaande bladmuziek kwam ik tegen deze week op Pinterest. Zo kan het er bij mij ook uitzien na de repetities, zo herkenbaar. En alleen ik begrijp de schijnbare chaos. 

musical score, bladmuziek

 

 

Pinterest is het walhalla voor mij als beelddenker. Veel beeld, weinig tekst. Ik laat me graag raken door beelden. Elke vrijdag zie je hier welke Pin(s) ik mooi vond, of bijzonder, actueel, toepasselijk, of waar ik om kon glimlachen. Soms met ondertitel, een korte uitleg, vaker niet. Heb jij ook zo’n Pin en zit je op Pinterest? Stuur mij je plaatje met een korte uitleg waarom en je ziet hem hier terug. 

 

Over Maarten Smit

De veluwe is mijn achtertuin. De wereld mijn regio. Beelddenken mijn missie. Trainer Ik leer anders bij beelddenker.com | Voor kids en andere mensen, individueel en voor Teams. CREFMethode | Access Bars Practitioner, voor de rust in je hoofd | Dirigent van mijn koor Fluent | 06 3404 59 62 [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in Beelddenken, Pinterest met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.