Aquariumbaby’s? Geen goed idee.

Dinsdag 22 maart vertelden gynaecoloog Dick Schoot en auteur Wim Daniëls in de uitzending van #RTLLateNight over hun boek De Baarmoeder. Daarin hebben ze alle feiten op een rij gezet over dit bijzondere orgaan. We hebben het boek nog niet gelezen, maar hebben een sterk vermoeden dat cruciale informatie ontbreekt.

“Wat was voor jou de grootste openbaring van de baarmoeder?” vroeg Humberto Tan aan Wim Daniëls. Toen vertelde Wim enthousiast over de mogelijkheid van een leenbaarmoeder en over kunstmatige baarmoeders waarin aquariumbaby’s kunnen groeien. Een ontwikkeling die tot de verbeelding spreekt, maar die traumatische gevolgen heeft!

Net als kunstkunstmatige baarmoedermatige inseminatie en IVF is het creëren van een kille, kunstmatige baarmoederomgeving vragen om problemen als hechtingsproblematiek, autisme, ADHD, depressies en andere klachten. Talloze onderzoeken naar hechtingsstoornissen hebben uitgewezen hoe groot de invloed van problemen bij de conceptie en in de baarmoeder zijn op een (ongeboren) kind.

In mijn boek Levensbelang leg ik uit dat emotionele verbinding met de moeder boven factoren als voeding, toxische stoffen (roken of drinken), stress en andere emoties die de moeder ervaart, tijdens de zwangerschap van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling van het kind. Een omgeving die wordt nagebootst, kan nooit die emotionele verbinding evenaren, ook al is de chemische samenstelling nog zo gelijkend.
Zelfs IVF en kunstmatige inseminatie hebben al grote gevolgen voor de ontwikkeling van het kind.

CrefmethodeDeze gevolgen worden met behulp van de CREF-Methode behandeld, maar het zou nog beter zijn als ze worden voorkomen.

Over Maarten Smit

Maarten Smit | Schrijver | Beelddenker | Ondernemer | GoStudent bijlesdocent | 06 3404 5962 | Mirtos | Crete | Werk is waar mijn laptop staat [UA-39119863-1]
Dit bericht is geplaatst in IKEV CREF met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.