CREF

De prille start van je leven is van grotere invloed dan je misschien zou denken op je gedrag van nu. De allervroegste levenservaringen zijn van invloed op vandaag. Dat geldt voor leerstoornissen, gedragsproblemen, depressie, ptss, verslaving. Door mijn levenservaring en met de CREFMethode herstel ik samen met jou je verminderde basisvertrouwen. Uit je hoofd en in je gevoel. Helen en genezen zonder medicatie. Hierbij zet ik graag paarden in en EMDR

CREF geeft jou een eenvoudige toegang tot onbewuste processen.


De mate waarin de levensbehoeften gevuld zijn, vormt het basisvertrouwen. Dit basisvertrouwen is te meten met het CREF-Model, op individueel en op teamniveau. Hoe hoger ieders basisvertrouwen is, hoe stabieler de situatie wordt. Oftewel; een sociaal-emotioneel veilig klimaat privé of op de werkvloer. Met het spel wordt er meer (werk-)plezier gecreëerd welke een blijvend resultaat oplevert.

 


De CREF-zorgwijzer is in te zetten binnen jeugd & gezin en individu bij hulpvragers. De CREF-Workflow binnen verschillende functioneringsgesprekken, teambuilding of meetmomenten. Het CREF-Model kan ook ingezet worden als evaluatie moment of tot een POAP (Persoonlijk Ontwikkel Actie Plan) te komen. 
De toestand van het basisvertrouwen van iemand of organisatiebreed is zo te meten.