Lanterfanten

Speciale editie voor schrijvers vrijdag 11 mei

Lanterfanten

Writersblock voorgoed verleden tijd ! 

ontspannen schrijven

Hoe vaak stel jij het schrijven uit? Hoe zou het zijn als je door te lanterfanten, productiever, daadkrachtiger, creatiever en gezonder kunt worden? 

Leer in 1 dag functioneel lanterfanten voor meer focus en meer schrijfplezier, meer tijd en en betere gezondheid. Krijg zicht op jouw uitstelgedrag.

Door een heftige burnout ontdekte ik de kracht van Lanterfanten. Bewust niets doen leverde de meest liefdevolle en creatieve gedachten op zonder dat ze door mijn brein werden neergesabeld. Ik leerde schrijven vanuit mijn hart.

Ik laat je ontdekken hoe broodnodig  lanterfanten is voor creativiteit en productiviteit, voor focus en evenwicht. Met als resultaat; geen blokkades meer bij het schrijven en meer ontspanning. Je gaat meer durven, voelen en groeien.

Je investering; inclusief lunchpakket en wandeling door Ouwehand, koffie, thee en ijswater de hele dag door € 98,00 inclusief 21% btw, bij maximale deelname van 15. Een kleine groep zodat er aandacht is voor iedereen. Wees er dus snel bij want vol is vol.

Lanterfanten maarten smit

Een unieke plek om te lanterfanten; Hotel t Paviljoen, aan de Grebbeweg 103 – 105, 3911 AV, Rhenen. Op de bosrijke Grebbeberg en naast Ouwehands Dierenpark. Inloop vanaf 09.00. Start 09.30 tot 17.30. Wandellunch naar de reuzen panda's rond 12.30.

 

Wat gaan we doen?

We gaan ervaren wat Lanterfanten kan betekenen voor jou. We ontdekken het verband tussen lanterfanten en uitstelgedrag. We kijken samen hoe het gesteld is met je basisvertrouwen. We maken een lunchwandeling in Ouwehand op zoek naar de Panda’s, de meester lanterfanteraars. We gaan aan de slag met 7 bewustwordingsvragen. Je gaat daadkrachtig naar huis met een stappenplan en een doel. Aan het einde van de dag weet jij wat je gaat doen om meer te lanterfanten!

De waarde

De hoeveelheid informatie op deze dag krijg je normaal van de ‘grote’ trainers in stukjes aangeboden voor minimaal 900 €.  Bij mij krijg je het hele pakket eenmalig voor slechts 98 € (incl btw). Er zijn nog 12 plaatsen.

Garantie

Heb je het gevoel dat je niet daadkrachtiger naar huis gaat krijg je van mij je geld terug!

Ik heb intens genoten van de workshop! Jij was gewoon jezelf: warm, menselijk, betrokken en oprecht en je hield continu de aandacht van het groepje vast. Hoe het precies kan weet ik niet, maar ik heb het gevoel dat ik daadkrachtiger ben geworden. Ik stel contacten met mensen (mail/ telefoon) normaal vaak uit, maar ik heb nu meer telefoontjes gepleegd en mailtjes verstuurd dan wat ik normaal doe. Jouw workshop heeft mij veel goed gedaan en je krijgt van mij een DIKKE 10!!!!!  

Dennis Weinmann 

Wat een aangename en inspirerende workshop. Ik heb geleerd om "kikkers te eten", precies wat ik nodig had. Een inspirerende dag, waarin je op een aangename, warme, en creatieve manier stilgezet wordt op zaken die werkelijk belangrijk zijn voor jezelf, en hoe deze aan te pakken. In actiestand komen en daarnaast terecht kunnen lanterfanten. Heerlijke combinatie! Met een goed en daadkrachtig gevoel weer naar huis.
Daarnaast mooie omgeving en goede verzorging. Bedankt Maarten, echt top!

Annelieke Louwerse