09 februari 2018

Leer Lanterfanten en pak je uitstelgedrag aan

Kom je er regelmatig achter aan het eind van de dag dat je heerlijk hebt zitten lanterfanten? Nou ja, wat morgen kan hoef je vandaag niet te doen, toch? Kom je na een jaar dezelfde leuke collega tegen en realiseer je je ineens dat je dat verhaal vorig jaar ook al stond te houden. Ondertussen is er niets gebeurt. Ja, in je hoofd! Herkenbaar? Dan heb ik iets leuks voor je.

Leer in 1 dag functioneel lanterfanten voor meer focus en meer werkplezier, meer tijd, betere gezondheid en (bonus) een betere relatie. Krijg zicht op jouw uitstelgedrag.                                        Meld je nu aan

PandaBij mij werd lanterfanten chronisch uitstelgedrag en kwam er niets meer uit mijn handen. Of ik werkte zo hard dat mijn lijf het niet meer trok. Daardoor ontdekte ik noodgedwongen de werkelijke waarde van lanterfanten en kon ik het gaan inzetten om te doen wat ik werkelijk wilde. Functioneel Lanterfanten is gezond. Het maakt je bovendien productiever. Kijk alvast eens naar de vragen rondom uitstelgedrag in de download hieronder.

Lanterfanten 7 vragen

Je gaat op deze dag ontdekken hoe broodnodig  lanterfanten is voor creativiteit en productiviteit, voor focus en evenwicht. Met als resultaat; geen blokkades meer en meer ontspanning. Je gaat meer durven voelen en groeien. 

Je investering; inclusief lunchpakket en wandeling door Ouwehand, koffie, thee en ijswater de hele dag door € 98,00. Inclusief 21% btw, bij maximale deelname van 15. Een kleine groep zodat er aandacht is voor iedereen. 

N.B. We gaan wel heel enge woorden gebruiken zoals; gevoelens, basisvertrouwen, behoeftes, discipline, structuur en misschien zelfs wel; stappenplan. Dat je t vast weet :-).

reactie:

Dennis Weinmann

Ik heb intens genoten van de workshop! Jij was gewoon jezelf: warm, menselijk, betrokken en oprecht en je hield continu de aandacht van het groepje vast. Hoe het precies kan weet ik niet, maar ik heb het gevoel dat ik daadkrachtiger ben geworden. Ik stel contacten met mensen (mail/ telefoon) normaal vaak uit, maar ik heb nu meer telefoontjes gepleegd en mailtjes verstuurd dan wat ik normaal doe. Jouw workshop heeft mij veel goed gedaan en je krijgt van mij een DIKKE 10!!!!!  Dennis Weinmann

Meld je nu aan

 

Grebbebergzaal opstelling

Locatie

Een unieke plek om te lanterfanten;

Hotel t Paviljoen, Grebbeweg 103 – 105, 3911 AV, Rhenen. Op de bosrijke Grebbeberg en naast Ouwehands Dierenpark.

 

P.S. Als je iemand kent die hier baat bij zou kunnen hebben stuur dan gerust door.

 

 

Zo zou de dag er zomaar uit kunnen zien: 

  • Welkom
  • Lanterfanten betekenis + Wat betekent het voor jou?
  • Voordelen
  • CREF model behoeften rond uitstelgedrag inschalen
  • Soorten Uitstellers
  • Lunchwandeling in Ouwehand
  • 7 bewustwordingsvragen, dus geen pasklare antwoorden
  • Stappenplan
  • Doel stellen en lichaamsreis
  • Wat ga jij doen om meer te lanterfanten?