Lanterfanten op vrijdag 9 november

Vanuit de rust dichter bij je doel.

Hoe zou het zijn als je door te lanterfanten, juist productiever, daadkrachtiger, creatiever en gezonder kunt worden? Ben je te druk om de volgende stap te zetten? Ervaar jij ontspanning als pure tijdsverspilling?

Herkenbaar? Dan heb ik iets leuks voor je.

Leer van mij hoe je door te lanterfanten meer focus krijgt en meer werkplezier, meer tijd, een betere gezondheid en (bonus) een betere relatie. Pak eindelijk je uitstelgedrag aan.

Door een heftige burnout ontdekte ik de kracht van Lanterfanten. Bewust niets doen leverde de meest liefdevolle en creatieve gedachten op zonder dat ze door mijn brein werden neergesabeld.

Ik laat je ontdekken hoe broodnodig  lanterfanten is voor creativiteit en productiviteit, voor focus en evenwicht. Met als resultaat; geen blokkades meer en meer ontspanning. Je gaat meer durven voelen en groeien.

 

Je investering; inclusief lunchpakket en wandeling door Ouwehand, koffie, thee en ijswater de hele dag door € 125,00. exclusief 21% btw, bij minimale deelname van 10. Een kleine groep zodat er aandacht is voor iedereen. Er zijn nog 9 plaatsen. Wees er dus snel bij want vol is vol.

maarten smit grebbebergzaalEen unieke plek om te lanterfanten; Hotel t Paviljoen, aan de Grebbeweg 103 – 105, 3911 AV, Rhenen. Op de bosrijke Grebbeberg en naast Ouwehands Dierenpark. Inloop vanaf 09.00. Start 09.30 tot 17.30. Verzorgde wandellunch naar de panda's rond 12.30. Minimaal 10 deelnemers, max 15. 

Wat gaan we doen?

We gaan ervaren wat Lanterfanten kan betekenen voor jou. We ontdekken het verband tussen lanterfanten en uitstelgedrag. We kijken samen hoe het gesteld is met je basisvertrouwen. We maken een lunchwandeling in Ouwehand op zoek naar de Panda’s, de meester lanterfanteraars. We gaan aan de slag met bewustwordingsvragen en creatieve oefeningen .Je gaat daadkrachtig naar huis met een stappenplan en een doel. Aan het einde van de dag weet jij wat je gaat doen om meer te lanterfanten!

  • lanterfantenOntdek de gezonde voordelen van Lanterfanten
  • Ontdek welk type uitsteller je bent
  • Ontdek hoe het met je basisvertrouwen staat 
  • Eet elke dag een kikker
  • Doe meer met minder
  • Doe, delegeer of delete

Leer Lanterfanten op vrijdag 9 november

 

De hoeveelheid informatie op deze dag krijg je normaal van de ‘grote’ trainers in stukjes aangeboden voor minimaal 900 €.  Bij mij krijg je het hele pakket voor slechts 125 € (ex btw). garantie

 

 

Garantie:

Heb je het gevoel dat je niet daadkrachtiger naar huis gaat krijg je van mij je geld terug!

 

Bonussen: 

  • Stappenplan

  • Gratis lid van (toekomstige) online community de Lanterfanteraars

  • Kortingen op trainingen en webinars in de online omgeving

  • Gratis downloads


 Bestel nu!

Ik heb intens genoten van de workshop! Jij was gewoon jezelf: warm, menselijk, betrokken en oprecht en je hield continu de aandacht van het groepje vast. Hoe het precies kan weet ik niet, maar ik heb het gevoel dat ik daadkrachtiger ben geworden. Ik stel contacten met mensen (mail/ telefoon) normaal vaak uit, maar ik heb nu meer telefoontjes gepleegd en mailtjes verstuurd dan wat ik normaal doe. Jouw workshop heeft mij veel goed gedaan en je krijgt van mij een DIKKE 10!!!!!  

Dennis Weinmann

Wat een aangename en inspirerende workshop. Ik heb geleerd om "kikkers te eten", precies wat ik nodig had. Een inspirerende dag, waarin je op een aangename, warme, en creatieve manier stilgezet wordt op zaken die werkelijk belangrijk zijn voor jezelf, en hoe deze aan te pakken. In actiestand komen en daarnaast terecht kunnen lanterfanten. Heerlijke combinatie! Met een goed en daadkrachtig gevoel weer naar huis.
Daarnaast mooie omgeving en goede verzorging. Bedankt Maarten, echt top!

Annelieke Louwerse