Lanterfanten op zondag 18 maart 

Lunchen in Ouwehand op zoek naar de Panda's !

Ha Lanterfanter

Leer in 1 dag functioneel lanterfanten voor meer focus en meer werkplezier, meer tijd, betere gezondheid en (bonus) een betere relatie. Krijg zicht op jouw uitstelgedrag.     

Kom je er regelmatig achter aan het eind van de dag dat je heerlijk hebt zitten lanterfanten? Nou ja, wat morgen kan hoef je vandaag niet te doen, toch? Kom je na een jaar dezelfde leuke collega tegen en realiseer je je ineens dat je dat verhaal vorig jaar ook al stond te houden. Ondertussen is er niets gebeurt. Ja, in je hoofd!

Herkenbaar? Dan heb ik iets leuks voor je.

Je gaat op deze dag ontdekken hoe broodnodig  lanterfanten is voor creativiteit en productiviteit, voor focus en evenwicht. Met als resultaat; geen blokkades meer en meer ontspanning. Je gaat meer durven voelen en groeien. 

Je investering; inclusief lunchpakket en wandeling door Ouwehand, koffie, thee en ijswater de hele dag door € 98,00. Inclusief 21% btw, bij maximale deelname van 15. Een kleine groep zodat er aandacht is voor iedereen. 

N.B. We gaan wel heel enge woorden gebruiken zoals; gevoelens, basisvertrouwen, behoeftes, discipline, structuur en misschien zelfs wel; stappenplan. Dat je t vast weet :-).

Lanterfanten maarten smitEen unieke plek om te lanterfanten;

Hotel t Paviljoen, Grebbeweg 103 – 105, 3911 AV, Rhenen. Op de bosrijke Grebbeberg en naast Ouwehands Dierenpark.

P.S. Als je iemand kent die hier baat bij zou kunnen hebben stuur dan gerust door.

Wat gaan we doen: Lanterfanten betekenis + Wat betekent het voor jou? We kijken naar jouw basisvertrouwen met het CREF model. We maken een lunchwandeling in Ouwehand op zoek naar de Panda's. We gaan aan de slag met 7 bewustwordingsvragen, dus geen pasklare antwoorden. Je gaat naar huis met een stappenplan en een doel. Wat ga jij doen om meer te lanterfanten? 

  • Ontdek de gezonde voordelen van Lanterfanten
  • Eet elke dag een kikker
  • Doe meer met minder
  • Ontdek welk type uitsteller je bent

Leer Functioneel Lanterfanten

Uitstellen of aanmelden?                                              

 

AanmeldenUitstellen

Workshop

Ik heb intens genoten van de workshop! Jij was gewoon jezelf: warm, menselijk, betrokken en oprecht en je hield continu de aandacht van het groepje vast. Hoe het precies kan weet ik niet, maar ik heb het gevoel dat ik daadkrachtiger ben geworden. Ik stel contacten met mensen (mail/ telefoon) normaal vaak uit, maar ik heb nu meer telefoontjes gepleegd en mailtjes verstuurd dan wat ik normaal doe. Jouw workshop heeft mij veel goed gedaan en je krijgt van mij een DIKKE 10!!!!!  

Dennis Weinmann

Wat een aangename en inspirerende workshop. Ik heb geleerd om "kikkers te eten", precies wat ik nodig had. Een inspirerende dag, waarin je op een aangename, warme, en creatieve manier stilgezet wordt op zaken die werkelijk belangrijk zijn voor jezelf, en hoe deze aan te pakken. In actiestand komen en daarnaast terecht kunnen lanterfanten. Heerlijke combinatie! Met een goed en daadkrachtig gevoel weer naar huis.
Daarnaast mooie omgeving en goede verzorging. Bedankt Maarten, echt top!

Annelieke Louwerse