Maarten Smit

Vul je e-mailadres in en je ontvangt onregelmatig beelddenkers nieuws. Je kunt je op elk moment weer inschrijven. Na inschrijving ontvang je mijn e-boek over beelddenkers en luisteren, inclusief luisteroefeningen.

Dank je wel dat je meer wilt weten over mij. Als je er meer beeld bij wilt dan staan onder deze pagina wat foto’s van mij. Na jarenlange worstelingen begreep ik eindelijk de logica van hoe ik in elkaar zit. En dat scheelt. Ik weet de weg in de chaos in mijn hoofd. Daar blog en podcast ik over. Als je als beelddenker worstelt met je lastige talent dan wijs ik je de weg, vanuit eigen ervaring. Ik woon in Mirtos op Zuid Oost Kreta. Vanuit de rust hier kan ik je nog beter online informeren en inspireren. Zodat je als hoogbegaafde, hoogsensitieve beelddenker ontdekt hoe je in elkaar steekt en daardoor makkelijker door het leven rolt.

Ik schrijf daarnaast verhalen. Voor kinderen en andere volwassenen. In Mei komt mijn boek Dromenland uit, over Tim en de blauwe draak. Mirtos is een inspirerende plek om te blijven en te schrijven. Om jou locatie onafhankelijk te informeren, te inspireren en je de weg te wijzen in het 3 dimensionale visuele landschap van de hoogbegaafde, hoog sensitieve beelddenker. En geloof me, ik was daar ook aardig de weg kwijt. Laat je helpen, bekijk mijn aanbod. 

Misschien is het genoeg
misschien is het precies genoeg
en hoef je echt niet méér
misschien is alles wat je hebt
voldoende, deze keer
misschien mag je onthullen
wat je altijd hebt bedekt
want heel misschien blijkt eindelijk:
je was allang perfect

— Marnix Pauwels (@marnixamsterdam) 1 juni 2018

Neen, Extatische Mens, je behoort niet meer tot de degelijken en welopgevoeden die al hun energie in hun deftigheid investeren en die de vrijheid van beweging missen om met wijd open gespreide armen de dans der sterren te meten. Boven waanzin en normaliteit leef je, omdat je de wijdte en diepte van je eigen innerlijke ruimte hebt ontdekt, even oneindig als het uitdijend heelal. Omdat jouw ervaren alle grenzen doorbreekt van de sociaal aanvaarde werkelijkheid. Omdat al je ingebouwde afweermechanismen als oogkleppen van je afvallen. Omdat je je bewoond en gedragen weet door de Geest die jou als levende ervaring bezielt. [De Batselier] 

4 reacties op Maarten Smit

  1. Pingback: Numentum – Beelddenker op het werkZijn beelddenkers verhalen vertellers? - Numentum

  2. Pingback: Zijn beelddenkers verhalen vertellers? - Numentum

  3. Pingback: Lanterfanten: ontdek dat een writers block niet bestaat - Jolanda Pikkaart

  4. Marianne schreef:

    Beste Maarten,

    Ik kwam op je site omdat mijn zoon na 5 jaar pianoles nog steeds moeite heeft met het onthouden van de noten en hoe lang ze zijn. Heb je meer info voor mij over notenbeeld?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.