Maarten Smit

Dank je wel dat je meer wilt weten over mij. Als je er meer beeld bij wilt dan staan onder deze pagina wat foto’s van mij. Na jarenlange worstelingen begreep ik eindelijk de logica van hoe ik in elkaar zit. En dat scheelt. Ik weet de weg in de chaos in mijn hoofd. Daar blog ik soms over. Na jaren als ZZP-er voor leer- en gedragsproblemen, ben ik nu werkzaam als Customer Service medewerker voor het FD. Voor een aantal bedrijven verzorg ik de sociale media en alles wat daarbij komt kijken. Verder schrijf ik verhalen. Ik dirigeer mijn koor Fluent op geheel eigen wijze waarin passie voor muziek en ultiem leiderschap samenvloeien. In januari 2022 komt mijn boek ‘Tim en de blauwe draak’ uit.

Misschien is het genoeg
misschien is het precies genoeg
en hoef je echt niet méér
misschien is alles wat je hebt
voldoende, deze keer
misschien mag je onthullen
wat je altijd hebt bedekt
want heel misschien blijkt eindelijk:
je was allang perfect

— Marnix Pauwels (@marnixamsterdam) 1 juni 2018

Neen, Extatische Mens, je behoort niet meer tot de degelijken en welopgevoeden die al hun energie in hun deftigheid investeren en die de vrijheid van beweging missen om met wijd opengespreide armen de dans der sterren te meten. Boven waanzin en normaliteit leef je, omdat je de wijdte en diepte van je eigen innerlijke ruimte hebt ontdekt, even oneindig als het uitdijend heelal. Omdat jouw ervaren alle grenzen doorbreekt van de sociaal aanvaarde werkelijkheid. Omdat al je ingebouwde afweermechanismen als oogkleppen van je afvallen. Omdat je je bewoond en gedragen weet door de Geest die jou als levende ervaring bezielt. [De Batselier] 

5 reacties op Maarten Smit

  1. Marianne schreef:

    Beste Maarten,

    Ik kwam op je site omdat mijn zoon na 5 jaar pianoles nog steeds moeite heeft met het onthouden van de noten en hoe lang ze zijn. Heb je meer info voor mij over notenbeeld?

  2. Pingback: Lanterfanten: ontdek dat een writers block niet bestaat - Jolanda Pikkaart

  3. Pingback: Zijn beelddenkers verhalen vertellers? - Numentum

  4. Pingback: Numentum – Beelddenker op het werkZijn beelddenkers verhalen vertellers? - Numentum

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.