Storytelling

5 oktober 2018

Op veler verzoek is er weer een: 

Masterclass Storytelling voor ondernemers

 

Ontdek in 1 dag wat jouw verhaal is.

Wat je doet, welk product je verkoopt, welke dienst je levert, is voor klanten minder belangrijk dan wie je bent. Welk probleem je ook voor ze zou kunnen oplossen, ze willen zich  eerst met jou verbinden. Leer vertellen wie je bent en wat jouw grote WHY is.

 

Leer jouw verhaal te vertellen vanuit je gevoel.

Waar andere training blijven hangen in hoe je je verhaal vertelt, de techniek en je lichaamshouding, presentatie, ga ik een stap verder met je. Als je vertelt vanuit je gevoel, gaat alles kloppen, ben je congruent en overtuigend. Een laagje dieper dus om je ideale klant te raken.

Reserveer mijn plek

Je hebt goud in handen met jouw unieke persoonlijke verhaal ! [text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Kruip in het brein van de luisteraar

Je ontdekt in deze masterclass hoe je echte verbinding maakt met je klant. Door het limbische systeem in de hersenen aan te spreken; daar waar motivatie, genot en emotie zitten. Je leert hierbij jezelf wellicht op een andere manier kennen en hoe je dichter bij je gevoel kunt komen. Je gaat ‘lastige’ vragen krijgen. Ik ga je uitdagen![/text_block]

Investering in jezelf

Je investering; inclusief heerlijke zaal met eigen terras in Hotel Paviljoen in Rhenen,  lunchpakket en wandeling door Ouwehand, koffie, thee en ijswater de hele dag door € 225,00. exclusief 21% btw, bij minimale deelname van 10. Een kleine groep zodat er aandacht is voor iedereen en voldoende tijd om te oefenen.


Daar stond ik weer. Voor een vollopende zaal. Achter een brave lessenaar. Met een keurige power point presentatie. Ik merkte dat ik dit helemaal niet wilde. Niet meer. In de vijf minuten die ik nog had, vroeg ik de technische man of hij een microfoon had waarmee ik ongehinderd kon bewegen. Zijn ogen lichtten op. Razendsnel werd ik behangen met een kastje en kreeg ik een microfoontje op mijn wang. Nadat ik officieel werd aangekondigd stapte ik van het hoge podium af en schakelde de beamer uit. Op de rand van het podium vertelde ik voor het eerst mijn verhaal, recht uit mijn hart. De mensen in de zaal hingen een vol uur aan mijn lippen. Vanaf dat moment ben ik dat blijven doen. Mijn verhaal. Dat raakt altijd. Verbinding

Mensen worden niet warm van cijfers of specificaties over je product of dienst.  Ze worden wel warm van jou! Van jouw verhalen. Een persoonlijk verhaal zorgt voor verbinding. Daardoor gaan mensen ons vertrouwen.

Endorfine

Wat is de kracht van een persoonlijk verteld verhaal? Dat zit in onze genen. Al eeuwenlang vertellen we verhalen. Het luisteren naar een persoonlijk, oprecht verhaal zorgt ervoor dat het gelukshormoon wordt vrijgemaakt in onze hersenen.

Wat ga je ontdekken in de Masterclass Storytelling?

  • Hoe je vanuit je gevoel jouw verhaal vertelt
  • Hoe je van pitchen naar beleven gaat
  • Hoe je jouw ideale klant verleidt met jouw verhaal
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]verteller Dagprogramma

Er is een dagprogramma. Dat is een ‘ongeveer’ programma, afhankelijk van en afgestemd op de behoeften van de groep.

09.00 Ontvangst

09.30 Kennismaken en pitchen/Wie ben jij deel 1/Hersenhelften verbinden/Opbouw van jouw verhaal

12.30  Lunchwandeling Ouwehand

13.30  Basisvertrouwen/Wie ben jij deel 2/Jij vertelt jouw verhaal/Afsluiting

N.B Je krijgt 2 x de kans om jezelf te laten zien aan 10 andere ondernemers. Bereid een pitch voor van maximaal 2 minuten (die je na deze training waarschijnlijk nooit meer gaat gebruiken :-). Aan het einde van de dag vertel je een heel ander verhaal.

[/text_block]

Ik doe mee