Aanbod en Tarieven

De #1 online bijlesschool ter wereld; GO STUDENT

1 op 1 privé bijlessen van 50 minuten. Persoonlijke leerplannen voor iedere leerling

Alle vakken en voor ieder niveau. Gericht op resultaat en transparantie.

https://www.gostudent.org/nl/referrals?referral_id=96d9bee8-359d-4ea4-bddd-e54283ccb68c

Dit is voor jou. Als je met je handen in je haar zit omdat jouw geweldige zoon niet begrepen wordt op school. Dit is voor jou. Als je collegae je uitlachen, ook al blijkt aan het eind dat jouw visie vanaf het begin de juiste was. Dit is voor jou. Als je het opgegeven hebt jezelf in taal uit te drukken omdat jouw woorden toch nooit begrepen worden. Wat ik doe, doe ik zonder toeters en bellen, zonder hypes en trends na te jagen. Luisteren naar jou. Net zolang luisteren tot het onzegbare gehoord is

  • Luistergesprek Volwassene. via Zoom/Teams/Telefoon € 97,– excl. 21 % BTW, max 1 uur. Betaling met factuur achteraf. Jij vertelt, ik luister. Samen komen we erachter wat jij nodig hebt. Lastige vragen om makkelijker door het leven te gaan. Ontmoet jezelf.
  • Notenbeeld. Vanaf 9 jaar, via Zoom/Teams € 97,– per uur, ex 21 % BTW. Betaling per factuur. Beelddenkers kunnen prima noten leren lezen, alleen net even op een andere manier, niet slechter of beter, alleen anders. Ontdek samen met mij de muziek achter de noten en krijg een volledig Notenbeeld.
  • Access Bars behandeling. Voor als je op Kreta bent. Ongeveer 1 uur, € 47,–. Ik raak 32 punten op het hoofd zacht aan waardoor jouw energie weer gaat stromen.  Zonder iets te hoeven doen ruimen we de chaos op in jouw hoofd en in je lijf. Rust, ontspanning en overzicht, minder piekeren, minder geprikkeld zijn, zijn de gevolgen van zo’n behandeling. Voor de één als een heerlijke massage, voor de ander een levensverandering. Bij de een direct, bij de andere na enkele weken.
  • Afspraken via maartens46@gmail.com.