Tarieven

Locatie

Op woensdagen hou ik praktijk op de prachtige locatie van BL Balans en IKEV Centraal aan de Zandschulperweg 2, 3959 AX in Overberg. Op deze manier kan ik meer mensen met minder, kostbare (reis)tijd bereiken. Openingstijden van 09.30 – 16.30 uur. 

Lokatie BL Balans Ikev

Losse sessies

Een sessie beelddenken, ikleeranders; € 90 per uur. Exclusief reiskosten. 

Trajecten beelddenken met een vooraf betaalde investering op vaste dagen. 

In 12 weken, onder voorbehoud van vakanties en feestdagen, breng je, samen met mij, rust in je gezin. Je investeert vooraf in de ontwikkeling van de talenten van je kind, op elk gebied en werkt daar samen in deze periode hard aan. Je krijgt een betere onderlinge communicatie. Er komt meer begrip en een andere benadering van de leerkracht door het contact wat ga leggen. Afspraken op vaste dagen en tijden. De voordelen zijn duidelijkheid, actieve betrokkenheid van beide kanten en een grotere emotionele verbinding binnen het hele gezin vanwege de intensiteit van het traject.

Wat aan de orde zou kunnen komen, afhankelijk van de behoefte; 

 • Een uitgebreide intensieve intake
 • Het werkboek Ikleeranders en ander materiaal
 • In elk geval 4 sessies met praktische handvatten om op jouw manier te kunnen leren
 • Een langere sessie met het hele gezin rondom het CREFSpel waarbij je samen ontdekt hoe het zit met de basisbehoeften van elkaar.
 • Contact met school en de leerkracht, een observatie in de klas en een consult met de leerkracht(en).
 • Een sessie hooggevoeligheid. Wat is van jou en wat is van de ander.
 • Een sessie NLP, waarin je ontdekt wie er aan het stuur van je leven staat.
 • Regelmatig korte Bars behandelingen, waardoor het rustig wordt in je hoofd en in je lichaam.
 • Email/ WhatsApp ondersteuning gedurende het traject.

Jouw investering in dit traject is ongeveer € 1155, afhankelijk van reiskosten gebaseerd op eerste klas OV enkele reis indien van toepassing.

Losse sessies

Een losse sessie over een specifieke behoefte of een aantal, bijvoorbeeld bij doorverwijzing;  € 90 per uur. Exclusief reiskosten. 

Beelddenken Plus

Bovenstaande met als extra; Twee sessies rondom faalangst; Twee sessies bij slaapproblemen; Leren plannen; Intensieve ouderbegeleiding.

Jouw investering hiervoor is ongeveer € 1665, ook weer afhankelijk van reiskosten.

Schoolondersteuning Pesten

Schoolondersteuning Pesten

Het begint allemaal met een uitgebreid voorbereidend gesprek met schoolteam en eventueel betrokken ouders. Het blijft tenslotte maatwerk. Als het plan is opgesteld volgt het informeren en instrueren van de leerkrachten. Voorafgaand aan de sessie worden de ouders van de klas(sen) geïnformeerd over o.a. hun helpende houding en wat men kan verwachten tijdens en na de sessie. Uiteindelijk volgt er een dagdeel over pesten in de klas met leerkracht(en). In overleg is er aandacht voor het nazorgtraject. Er kan ook gekozen worden voor schoolondersteuning Pesten Plus waarin we werken met twee begeleiders en we een hond als collega meenemen. Bij beide trajecten wordt gebruik gemaakt van het CREFspel. Tarieven op aanvraag. 

 

Beelddenken volwassenen

Je bent ouder van een beelddenker. Je komt er op latere leeftijd achter dat je in beelden denkt. Als de kwartjes zijn gevallen kun je leren hoe je in elkaar steekt. Ik laat je zien dat dat kan in een intensieve reis van wekelijkse afspraken gedurende 3 maanden. 

 • Een uitgebreide intake
 • Hoe ziet jouw levenslijn er uit?
 • Het ‘Goh’-model, over communicatie.
 • Het CREFSpel. In een aantal sessies kijken we samen naar onze levensbehoeften
 • Waar nodig is er contact met je werkgever en kan ik aan het team waarin je werkt uitleggen hoe jij anders communiceert
 • Waar nodig kan ik je handvatten laten ontdekken over hoe jij je in beelden denkende kind nog beter kunt leren begrijpen

Jouw investering hiervoor is € 1585 inclusief btw, exclusief reiskosten

Beelddenken Puber Traject 

In beelden denkende leerlingen in het middelbaar onderwijs zijn ook gewoon pubers. Het puberbrein ken ik als geen ander, vandaar dit speciale traject. Wat kun je verwachten?

 • Een intensieve individuele intake. Als je dat wilt kan dat ook met het hele gezin.
 • Samen ruimen we in een paar sessies je hoofd op. 
 • Psycho-educatie; hoe werkt jouw brein eigenlijk?
 • Hoe ga je om met de volwassenen in je omgeving en zij met jou?
 • Hoe plan je je huiswerk voor deze week en voor de lange termijn. Hoe hou je overzicht. Hoeveel tijd heb je eigenlijk in een week, in een dag?
 • Ervaar de rust in je hoofd en je lichaam met een Access Bars behandeling.
 • Via het CREF SPEL praten we samen over onze basisbehoeften
 • Contact met de school en leerkracht(en)/mentor

De investering voor dit traject is € 1095. Exclusief reiskosten op basis van eerste klas OV enkele reis indien van toepassing.

Beelddenken Puber Traject Plus 

Bovenstaande, aangevuld met een sessie rondom het CREF Spel met het hele gezin en intensieve ouderbegeleiding gedurende het traject. 

€ 1395. Exclusief reiskosten op basis van eerste klas OV enkele reis.

*Reiskosten worden berekend op basis van 1e klas enkele reis openbaar vervoer. Dat kan ook reistijd zijn. Bij reistijd boven de 2 uur wordt 1e klas retourtarief openbaar vervoer berekend.

Intakes vinden plaats op dinsdag en donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 u. Meestal bij jou thuis aan de keukentafel. Trajectsessies zijn mogelijk op woensdag (locatie Overberg) en vrijdag van 10.00 – 12.00 en van 13.30 tot 15.30 u. 

Betaling in 3 gelijke termijnen is op verzoek mogelijk met eenmalig administratiekosten van € 21,50.

Overige tarieven

Notenbeeld 

Noten leren lezen kan voor een in beelden denkend kind net zo lastig zijn als leren lezen en rekenen. In een aantal sessies, of in een intensief dagdeel, leer ik je kind die zwarte giftige bolletjes aan de waslijn te lezen. 90 € per uur, exclusief reiskosten*.

Notenbeeld workshop € 395, exclusief reiskosten* Op aanvraag.

Advies en ondersteuning op maat per telefoon of mail; 45 €

Lezingen rond visuele intelligentie, beelddenken, HB en HSP voor leerkrachten en ouders op afspraak voor elk gezelschap. Dagdeel € 425, exclusief btw en reiskosten*

 

Meer informatie over de CREF methode

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s